oldal- és felülvilágítók

Bevilágító felépítése

TERMIKUS TOK ALUMÍNIUMBÓL 90mm

A bevilágító tokja többkamrás alumínium profilból készül, 90 mm-es szélességben. Ilyen vastagságú oldalvilágító ritkaságnak számít a piacon. Ennek köszönhetően a MARTOM bevilágító profiljai kivételes szigetelést és merevséget biztosítanak.

A profil szélessége ugyanakkora, mint az ajtótok profil szélessége, így összesorolásuk után mindkét profil ideálisan illeszkedik. A profilra ugyanolyan dekorfólia kerül, mint az ajtóra. Nagy előnye ennek a megoldásnak az egyszerű, elegáns, nagyon modern design.

TERMIKUS TOK FA/ACÉL

A fa/acél bevilágító tokjának felépítése teljesen megegyezik a fa/acél ajtótok felépítésével.

A fa kiváló hőszigetelést biztosít, és nagyon jó szerkezeti anyag. Sajnos kevéssé ellenálló az időjárási hatásoknak és karbantartást igényel. A horganyzott, fóliázott acél ellenáll az időjárásnak. Nagyon merev, tartós és sokat bír.

A FA/ACÉL tok egyesíti a horganyzott acél és a fa előnyeit, egyben kiküszöbölve hátrányaikat.

Az alumínium tokhoz képest ez a megoldás jobb hőszigetelő. Figyelembe kell viszont venni a felépítésnek egy részletét, ami hatással van a kinézetre.

A legjobb légzárás és a biztonság elérése érdekében, az üvegezőlécek speciális csavarokkal vannak a tokhoz rögzítve.

Ezek nyílásai zárókupakokkal vannak eltakarva, amelyeknek a színe a tok színéhez van igazítva. Ezek az épület belső oldaláról láthatóak.