SIMPLE ELEGANCE TECHNOLÓGIA

Saját technológia

Szeretnénk Önöknek bemutatni egy innovatív, MARTOM cég által kidolgozott technológiát. A SIMPLE ELEGANCE technológia kiküszöböli a hagyományos technológia hátrányait, és egyben teljesen új lehetőségeket teremt a minták terén, az üvegek és egyéb dekorációs elemek kihasználásával.

Kiváló hőszigetelés

SIMPLE ELEGANCE TECHNOLÓGIA

 

A hagyományos ajtó gyártási technológiában először a teljes szárny gyártása történik. Utána kivágásra kerül rajta egy nyílás, amibe az üvegezés kerül. Az üvegezés és a szárny kitöltése közötti tér mindig gyenge műszaki hely, mivel hőhíd keletkezik, és a légzárás gyengülésének potenciális helye. Gyengíti a merevséget és a betörésvédelmet is.

 

A SIMPLE-ELEGANCE technológia esetén először kerül beszerelésre az üvegezés, és csak ezt követően fecskendezik be a PUR habot. A hab tökéletesen kapcsolódik az üvegezésekhez, kitöltve a teljes teret. Ez a megoldás rengeteg előnnyel jár: megmarad a kiváló hőszigetelés a teljes felületen, a PUR hab pedig tökéletes légzárást biztosít, és merevíti a szárnyat.

 

A SIMPLE-ELEGANCE technológiában egész üvegezéseket lehet alkalmazni, így kapunk átlátszó üvegezett ajtót. Alkalmazhatók applikációk egy- vagy duplarétegű üveggel. Így az applikációk közötti teljes tér PUR habbal van kitöltve, és az üvegezés nem átlátszó. Ennek a technológiának az alkalmazásával vált lehetővé létrehozni a SIMPLE ELEGANCE kollekciót, ami nagy népszerűségnek örvend a MARTOM vevői között.

Simple Elegence kollekció üvegezéssel

A Simple Elegance kollekció ajtajai készülhetnek átlátszó üvegezéssel. Ez ideális megoldás lehet azoknak, akik a hagyományos üvegezést értékelik a bejárati ajtókban. Az átlátszó üvegezés miatt a fény bejut a szélfogóba vagy folyosóra, kifelé pedig biztosítja a kilátást.

Simple Elegence kollekció nem átlátszó applikációval

1 2 3
Tömítés
Dekorációs üveg
vagy kvarc
Kitöltés PUR habbal
Szárny metszet egyoldali applikációval
Szárny metszet kétoldali applikációval

1. Tömítés

2. Dekorációs üveg
vagy kvarc

3. Kitöltés PUR habbal

A nem átlátszó applikáció úgy néz ki, mint egy hagyományos üvegezés, de kintről védi a lakók magánéletét a kíváncsi pillantásoktól. Azokban a házakban van ennek főleg jelentősége, ahol a földszint nyitott stúdió jellegű. Ez a modell készülhet kétoldali verzióban, vagyis a díszüveg a szárny belső oldalára is beragasztásra kerül.

Megismételhetetlen megjelenés

A Simple Elegance kollekció ajtajaiban az üveg finoman vissza van húzva a szárny felületéhez képest, az összeillesztésnél pedig, finom, szinte láthatatlan tömítés található. Ez teljesen új minták létrehozására ad lehetőséget – egyszerű, elegáns és modern minták. A teljes Simple Elegance kollekció megtalálható az ajtó konfigurátorban.